В американському штаті Юта правоохоронці зупинили автомобіль, за кермом якої був 5-річний хлопець. З’ясувалося, що мати не захотіла купувати йому Lamborghini, тому син на неї образився і сам поїхав за новою машиною з трьома доларами в кишені, пише 24tv.ua.

Як поліція затримала хлопчика? Спершу патрульний подумав, що за кермом перебував п’яний водій, бо машина рухалася “змійкою” зі швидкістю приблизно 24-48 кілометрів на годину, написала у твіттері Дорожня патрульна служба штату Юта.

Зупинивши авто, правоохоронець був здивований, коли побачив, що ним кермував 5-річний хлопець. Тоді чоловік допоміг хлопчику припаркувати машину.
Згодом в інтерв’ю цей патрульний розповів, що хлопець сидів на самому краю водійського сидіння, бо інакше не діставав до педалей.

5-річний водій розповів патрульному, що хотів поїхати до Каліфорнії, аби придбати собі там Lamborghini. З собою дитина мала три долари. Зазначимо, що ціна нової автівки Lamborghini стартує від 200 тисяч доларів, а головна дорога до автосалону складає 772 милі.

Наразі правоохоронці вирішують, чи висувати обвинувачення проти батьків хлопця через недогляд: адже коли стався цей інцидент, хлопчика вдома доглядав старший брат.

Автор: Марія Бондар

Поділитися
Статті від партнерів сайту

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я