Переможець шоу “Голос країни” Роман Сасанчин та його дружина Іванна порадували шанувальників новинами про вінчання після розмов про розлучення
Нещодавно 19-річний Роман Сасанчин та його 24-річна дружина Іванна шокували публіку новинами про свій розрив. І хоча пізніше дівчина заявила, що наразі жодних документів на розлучення вони не подавали, стосунки у пари були на межі. Але схоже, що молодій сім’ї вдалося порозумітися і помиритися.

На Великдень Іванна разом з маленькою донькою приїхала до Романа в Тернопіль з Польщі. Подружжя разом з донькою сходило до храму посвятити паски. Дорогою молодята поділилися із шанувальниками радісною новиною про своє вінчання.

Ідемо з дуже гарною новиною. Ми домовилися зі священником про те, щоб повінчатися. Ми щасливі й дуже сподіваємося, що скоро закінчиться війна, тоді нашому щастю не буде меж, – розповіла Іванна у сімейному Instagram-акаунті Сасанчиних.

Також Роман та Іванна повідомили, що хочуть відсвяткувати своє весілля після війни. Нагадаємо, у пари не було пишної церемонії, вони просто обмінялися обручками у РАЦСі, а після влаштували невелику урочисту вечірку в колі рідних та друзів.

Поділитися
Статті від партнерів сайту

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я