Переможець вокального проєкту “Голос країни” Роман Сасанчин одружився та став батьком у вельми ранньому віці. Втім, молодий хлопець не побоявся відповідальності і одразу ж заявив на всю Україну, що зможе утримувати свою сім’ю, і зробить все можливе для їхнього щастя.

Роман Сасанчин змінив роботу музиканта на дещо інше

Після перемоги на шоу Роман отримав квартиру, яку активно намагається продати. Також він вмовив свою дружину Іванну почати вести особистий блог в соціальній мережі Instagram. І варто відмітити, не промахнувся з вибором діяльності для коханої, адже вона швидко набирає підписників.

Роман Сасанчин змінив роботу музиканта на дещо інше
Судячи з усього, Роман також вирішив примножити свої доходи за допомогою Instagram. Адже нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці відео-огляд косметики. В нього це вийшло не гірше, ніж у дружини, тож цілком імовірно, що Іванна допомагала йому створити ролики.

Роман Сасанчин змінив роботу музиканта на дещо інше
Ще більш цікавим є той факт, що Роман взявся взагалі за цю роботу, адже огляд косметики може бути непростою справою для чоловіків. Тим не менш, він зробив велике сторіз, за яке йому, звісно, заплатили рекламодавці.

Що ж відбувається з кар’єрою молодого артиста поки що незрозуміло. Звісно, він не покидає своєї мрії стати суперзіркою і активно працює над цим питанням. Та що з цього вийде, фанати хлопця зможуть побачити лише згодом.

Нагадуємо, що зараз зіркова сім’я проживає в Тернополі. Хоча у пари є квартира в Києві, вони вирішили підготувати її для продажу, а самі тим часом готуються до придбання іншого житла в столиці.

Поділитися
Статті від партнерів сайту

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я