Британська компанія, що випускає свічки з оригінальними ароматами, вирішила увіковічнити запах 2020 року. Вийшло досить правдоподібно.

Вийшло так, що 2020 й уже на самому початку встиг стати роком, який ніколи не забудеться нам, і швидше за все увійде в історію для наших нащадків. У невеликій британській компанії Flaming Crap прийняли рішення, що в історію повинен потрапити не тільки калейдоскоп подій, але і запах 2020 року, тому створили свічку з його ароматом.

Аромат свічки під назвою 2020 Scent складається з міксу чотирьох запахів. Основний акорд, зі зрозумілих причин, належить санітайзеру для рук, далі йдуть аромати бананового хліба, деревного мускусу і бюджетних коштів для гоління. Останній інгредієнт відсилає до документального серіалу про Джо Екзотику «Короля тигрів», який привернув шалену увагу в перші дні COVID-19. За словами Flaming Crap, піна для гоління символізує продукт, який Джо Екзотик використовував би для залучення свого наступного партнера.

Свічка, виготовлена ​​з веганского воску KeraSoy і етикеток з переробленого паперу, також певною мірою символізує 2020 й. Однією одиниці вистачає до 30 годин горіння.

Поділитися
Статті від партнерів сайту

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я