Немає жодної речі, яку люблячі тати не зробили б для своїх маленьких принцес. Навіть якщо це означає проходження багатогодинних занять, які не обов’язково входять до списку їх улюблених. Навіть коли дім перетворюється на косметичний кабінет, а таусь стає моделлю для макіяжу –  туш для вій, помада, тінь, лак для нігтів та всі інші гарні барвисті речі.

У той же час, надання вашій дитині повної свободи розкрити на вас свої творчі навички макіяжу – це також унікальний досвід зв’язування. Подумайте про це як про ідеальний спільний час тата і доньки, який може принести дуже дивовижні, милі та, чесно кажучи, круті результати!

Bored Panda склав список, повний найчарівніших фотографій татів, яких мило підмалювали їхні донечки.

Поширена думка, що хлопчики найбільше виграють від своїх люблячих та залучених татів, а дівчатка процвітають у зв’язку з матерями. Але нещодавнє дослідження показало, що тати мають великий вплив і на своїх дочок.

Ліна Нільсен, професор педагогічної та підліткової психології з Університету Вейк-Форест, припускає, що тати можуть формувати психічне здоров’я та стосунки своїх дочок у зрілому віці. “Вчені виявили інтригуючий зв’язок між тим, як доньки справляються зі стресом у дорослому віці, і тими стосунками, які вони мали з батьками в дитинстві”.

Неймовірно, “жінки, які не мали добрих стосунків зі своїми батьками, мали нижчий рівень кортизолу, ніж звичайний”. Відомо, що люди з низьким рівнем кортизолу, як правило, більш чутливі та реагують у стресових ситуаціях.

Поділитися
Статті від партнерів сайту

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я