Ідея об’єднати співаків з Тернополя та Тернопільщини, які сьогодні живуть, як вдома, так і в різних країнах світу була талановито втілена музикантом, композитором Андрієм Авраменко. Тернополянин зараз проживає у Польща у м. Слубіце, пише ТоТернопільщина

І музику, і слова до пісні написав також Андрій Авраменко, чоловік сам зробив монтаж відеокліпу. До спільного виконання приєднались Марина (Марина і Компанія) – Закарпаття, Оксана Ващишин (RockSun) – Тернопіль, Ольга Монастирська – Микулинці, Володимир Вермінський – Тернопіль, Любомир Чермак – США, Кентукі, Андрій Авраменко – Польща, Слубіце, Андрій Ткач – Тернопіль, Оксана Чайківська – Тернопіль.

У день прем’єри пісні Андрій Авраменко написав на своїй сторінці у Фейсбуці, що ця пісня дарунок усім українцям: “Новорічне свято! Неймовірна казка у яку ми поринаємо щороку. Нажаль 2020 рік вніс багато коректив в наше повсякденне життя, навчив жити по новому… Давайте скажемо йому прощавай і ніколи не повертайся, а побажаємо собі (нам усім) нехай Новий 2021 рік принесе у наші домівки багато радості, миру і добра, нехай кожен день буде буде сповнений чудовими емоціями та щасливими моментами, а у наших серцях лунає музика любові. Завдяки Інтернету ми зібралися у таку чудову компанію і хочемо доповнити ваше свято ще однією новорічною ноткою. Даруємо вам пісню «Новий рік»!”
Мизика, слова, аранжування, зведення, мастеринг і відеомонтаж – Андрій Авраменко

Поділитися
Статті від партнерів сайту

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я