«Прекрасна епоха», 2019

Що якби ви могли відправитися в будь-який час в минулому за своїм вибором? Саме таку послугу надає компанія, яка готова скрупульозно відновити деталі будь-якої епохи на замовлення. Одним з її клієнтів стає талановитий художник, який переживає кризу у відносинах зі своєю коханою дружиною. Він використовує цей шанс, щоб знову пережити той день, коли багато років тому він зустрів кохання всього свого життя.

«Мене звуть Долемайт», 2019

Фільм заснований на реальних подіях. Дія розгортається в 70-х роках в Лос-Анджелесі. У центрі сюжету опиняється комік Руді Мур (Едді Мерфі), який любить перевтілюватися в яскраві сценічні образи, але поки жоден з них не приніс йому належного визнання. Він працює в музичному магазині і іноді виступає в клубі свого приятеля. Одного разу він випадково чує від бродяги колючі рими про якогось Долемайта, які надихають його на створення образу розкутого чорношкірого сутенера з тростиною, яким підкорює глядачів на сцені. Закріпити успіх Руді вирішує за допомогою береться повнометражного фільму про Долемайта з собою в головній ролі.

«Спекотні літні ночі», 2019

Це спекотне літо Деніел запам’ятає надовго, адже він закохався в найпопулярнішу дівчину півострова Кейп-Код і зв’язався з наркоділками. Крім того, брат дівчини – міський бунтар і партнер Деніела. Зізнатися в цьому йому буде непросто. “Він і Вона” Віктор – письменник-початківець, Сара – магістр в області класичної літератури, їх загальна слабкість – Джойс і Достоєвський. Вони були вільні й безтурботні, але їх випадкова зустріч в барі затягнеться на довгі 45 років. Як впораються вони з успіхом, багатством і банальної нудьгою? Хто отримає все, а хто залишиться в тіні? Історія однієї родини, великої любові, на тлі переповнених сонцем бульварів Парижа.

«Два тата», 2019

Після смерті Іоанна Павла II в 2005 році Ватикан очолив консервативний Бенедикт XVI. Через кілька років розчарований політикою католицької церкви аргентинський кардинал Хорхе Маріо Бергольо просить дозволу піти у відставку. Папа відхиляє його прохання і запрошує на аудієнцію до Риму, щоб дозволити накопичені розбіжності. Ті, хто має різний світогляд, але єдині в любові і відданості Богу, два літніх служителя церкви починають обговорювати можливість зречення і передачі повноважень більш гідного кандидата. «Дощовий день в Нью-Йорку», 2019 Останній фільм Вуді Аллена. У центрі сюжету опиняються двоє молодих людей, які приїжджають на вихідні в Нью-Йорк, де їх зустрічають погана погода і ряд пригод.

«Відчайдушні шахрайки», 2019

Сюжет обертається навколо двох аферисток. Одна з них – шахрайка вищого класу, що за краще довгий планування і великий куш, обертається в багатих і знатних колах. Інша – працює за простими і швидким схемами в стилі «урвав і втік». Раптово їх інтереси зіштовхуються. Аферистки не хочуть поступитися один одному і вирішують вибрати одну жертву, а за підсумками змагання сторона, що програла забереться з міста. Тепер обидві полюють за мільйонами молодого технічного генія, який зробив стан в Кремнієвій долині.

«Клуб любителів книг і пирогів з картопляного лушпиння», 2018

У післявоєнному Лондоні молода письменниця Джулієт намагається знайти сюжет для нової книги, але про жахи війни писати їй зовсім не хочеться, інші теми здаються або нудними, або недоречними. На допомогу приходить випадок: у вигляді листа одного свинаря з острова Гернсі, який просить порадити гарну книжкову крамницю. Лист це перевертає життя Джулієт. Історія книжкового клубу, який став прикриттям для заборонених зустрічей жителів села, захоплює і затягує її.

«Їх зоряний час», 2016

Велика частина порожнього Лондона бореться на фронті під час Другої світової війни. Міністерство інформації Великобританії наймає сценариста Кетрін Коул, завдання якої – привнести частинку жіночності в пропагандистське кіно, спрямоване на підняття бойового духу. Її природжений талант швидко зауважує енергійний продюсер Баклі. Поки бомби вибухають навколо, Кетрін, Баклі і ціла команда професіоналів люто працюють над фільмом, який покликаний зігріти серце всієї нації.

«Хористи», 2004

Франція, 1949 рік. Зневірившись знайти роботу, вчитель музики Клемент Матьє потрапляє в інтернат для важких підлітків. Там він бачить, до яких жорстоких «виховних заходів» вдається ректор цього закладу Рашан. Чим більше знущається Рашан над хлопчиками, тим агресивніше вони стають. Клемант вирішує виховувати хлопців по-своєму.

Поділитися
Статті від партнерів сайту

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я