Під час прямого ефіру на “Суспільному” в кадр раптово увійшла прибиральниця зі шваброю, чий намір помити підлогу в студії не зупинив той факт, що ведучі в цей час вели передачу. Курйозна ситуація викликала посмішки у журналістів, які вирішили продовжувати свою роботу.

Відео несподіваного візиту нового гостя до студії опублікував один з ведучих “Ранок на Суспільному” Віктор Дяченко у Facebook.

Як видно на ролику, журналіст привітався з прибиральницею, яка ненавмисно “увірвалася” у кадр, і нагадав про прямий ефір зараз, а також подякував жінці. Але після пари секунд замішання та вирішила продовжити виконувати обов’язки.

“У День спонтанного прояву доброти ми за бажанням долі познайомили вас з людиною, яка щоденно наводить лад у студії, аби все блищало”, – написав Дяченко. Ведучий також представив прибиральницю, яка вже встигла стати зіркою інтернету.

“Анна Григорівна зробила цей день! Ось так випадковий вхід в кадр перетворився на зіркову мить! А головне, ми тепер знаємо її рису характеру – вперед попри будь-що!” – зазначив він.

Користувачі мережі також почали ділитися приємними емоціями, які у них викликала ситуація та її головна героїня. А також розхвалюють ведучих, які не розгубилися і відмінно зреагували. Хвилина слави для всіх! Неймовірна Анна Григорівна! Прямі ефіри – це її тема точно. Круто трималася! Вітя, Оля, для вас іспит на гнучкість реакцій складено на відмінно, давайте залікові! Але будьте обережні, після мільйону переглядів випадково в студію почнуть заносити каву з нашого кафе, знімати мірки на нові піджаки, пудрити носики. Анна Григорівна – зірка!

А Віктор Дяченко і Ольга Топольницька дуже професійно не розгубилися в ефірі! Це чудово! Ведучі – молодці, не розгубились, а продовжили ефір, а потім ще й запросили в студію! Анна Григорівна – зірка, її робота дуже важлива, цікаво було побачити людину, яка завжди залишається за кадром.

Поділитися
Статті від партнерів сайту

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я