Візит до б’юті-фахівця – це не просто похід в салон за новою стрижкою, манікюром або послугами косметолога. Часто це свого роду ритуал. У хорошому салоні завжди панує особлива, майже чарівна атмосфера: гарний інтер’єр, чистота, уважність персоналу до кожного клієнта. Результат – кожен відвідувач відчуває себе VIP-гостем, навіть якщо він прийшов в невеликий приватний кабінет. Створює цю атмосферу важливий співробітник – адміністратор. Але що робити, якщо ви приватний майстер і не готові оплачувати послуги помічника, проте є необхідність розвантажити себе від організаційних клопотів? Ми пропонуємо довіритися сучасним технологіям і доручити адміністрування зручній системі.

Що це за програма

Безкоштовний багатофункціональний додаток GoBeauty – оптимальне рішення для приватних майстрів, які хочуть спростити свою роботу з графіком і надати клієнтам можливість записуватися самостійно онлайн. Це прекрасна можливість автоматизувати частину своєї роботи і контролювати фінанси, адже, чим менше клієнт замислюється над тим, як організовується його комфорт в салоні краси, тим краще для бізнесу.

Програма GoBeauty – аналог звичного блокнота для запису клієнтів. Створюючи акаунт в системі, майстер зможе формувати свій графік онлайн, а клієнти зможуть робити запит на бронь самостійно. Напередодні візиту клієнт отримає повідомлення-нагадування про наближення відвідуванні, що знизить ризик того, що людина запишеться і не прийде.

Переваги безкоштовного додатку

Додаток GoBeauty – це ще й ефективний інструмент для підвищення потоку клієнтів, оскільки він є по суті окремим каналом залучення відвідувачів. В одній програмі поєднані:

• актуальна інформація про акції та знижки (ви можете опублікувати акцію для клієнтів і відстежувати наскільки збільшилася кількість відвідувачів);

• організація графіка і автоматизація записів клієнтів;

• портфоліо і сертифікати про освіту.

Крім того, створення такої системи – показник високого рівня організації бізнесу. Це завжди викликає більше довіри, особливо у нових клієнтів. А ще це дуже зручно, адже клієнт зможе управляти своїми записами сам, не відволікаючи вас від роботи. Це дуже практично для людей з різною завантаженістю і графіком, адже додаток працює 24/7. А ще в додатку легко можна відстежити перелік послуг, яким надає перевагу клієнт і витрачені ним кошти. І при цьому користування програмою абсолютно безкоштовне на будь-який період (а не тільки на пробний).

Використання додатку GoBeauty допоможе спростити процес взаємодії майстра з клієнтом і, по суті, стати безкоштовним адміністратором вашого б’юті-бізнесу. Крокуйте в ногу з новими технологіями та економте свій час і гроші.

Безкоштовний багатофункціональний додаток GoBeauty

Додаток GoBeauty

Поділитися
Статті від партнерів сайту

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я