Іноді людям так сподобався фільм, серіал, гра або мультфільм, що з героями не хочеться розлучатися. Можна переглянути кіно ще 2-3 рази, а можна і прикрасити інтер’єр статуеткою улюбленого героя.

Для того щоб люди могли поставити в інтер’єрі фигурки героев игр та подарувати їх фігурки колекціонерам працює ціла індустрія.

Вам більше не доведеться довго думати над подарунком кіноманам чи фанатам ігор. Оскільки на пошуки подарунків зазвичай доводиться витрачати багато часу, спочатку щоб його підібрати, тоді замовити і упакувати його, то придбавши подарунковий сертифікат який відкриє перд вашими друзями безмежний світ героїв фільмів, і що найцікавіше, що геймер чи кіноман зможе обрати героя якого давно хотів бачити на своєму столі та вважає своїм улюбленим.

Як створюють фігурки мрії?

Художник створює малюнок на папері, а потім за допомогою спеціальної програми перетворює його в тривимірну модель. Як тільки модель готова, її друкують на 3D-принтері. Завдяки появі цієї технології, економиться від двох до десяти днів роботи.

Як створюються колекційні фігурки мрії Ні 3D-принтера? Не біда. Фігурку можна «вирізати» з пластику. Головне – отримати чітку форму з рельєфом (це важливо!).

Після того, як перша фігурка готова, її заливають силіконом. Силікон застигає приблизно дванадцять годин. Після цього у виробника з’являється силіконова форма, за допомогою якої він може створити кілька аналогічних фігурок з міцніших матеріалів. Одна з копій відправляється в виробничий відділ. Тут фахівці поливають фігурку спеціальним складом, який є основою для майбутньої промислової форми.

В отриману форму заливають рідкий метал (суміш цинку, алюмінію та інших металів). Виробник отримує металеву форму половини фігурки. Аналогічний процес повторюють з другою половиною фігури.

Потім обидві металеві форми кріпляться з обох боків спеціального апарату, який направляє всередину форми гарячий пластик. Хвилина – фігурка готова. Потім її кладуть в холодну воду, щоб вона остаточно затверділа.

Залишається її розфарбувати, висушити і відправити в продаж.

Сайт fragstore пропонує:

  • іграшки, фігурки героїв зоряних воєн, коміксів Marvel і інших знаменитих історій;
  • зброя, маски, предмети екіпіровки супергероїв;
  • фігурки – герої ігор;
  • фігурки — герої мультфільмів.

Так, вибір фігурок дуже широкий і може допомогти багатьом фанатам кіно, мультфільмів та ігор.

Поділитися
Статті від партнерів сайту

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я