3 листопада, в ефірі телеканалу “СТБ” вийшов 4 випуск програми “Україна має талант”. Серед десятків талановитих виступів були і юні тернопільські танцюристи.

На шоу “Україна має талант 2021” випуск 4 приїхав танцювальний колектив “Feel it” з Тернополя. Кількість учасників вражає – 28 людей рухаються абсолютно синхронно! Найбільше хлопці і дівчата хвилювалися, чи вдасться їм вразити свого земляка Сергія Притулу, який входить складу журі.

Шоумен і політик Сергій Притула одразу попередив юних учасників, що скаже їм “так” лише у тому випадку, коли вони “стрибнуть вище своєї голови” і змусять його повністю зануритися в атмосферу виступу, щоб потім глядачі не звинуватили його у тому, що він зробив це лише заради підтримки своїх земляків.

“Feel it” показав яскравий сучасний виступ, що дуже сподобався глядачам, про що свідчили бурхливі овації в залі, проте, хоч Сергію Притулі і сподобався виступ, але він вважав, що віддача учасників була замалою і сазав їм “ні”. Інші члени журі – Ксенія Мішина, Руслана Лижичко і популярний танцівник Євген Кот сказали учасникам з Тернополя “так”, тож далі їх чекає наступний етап шоу.

Незважаючи на “ні” від Притули, діти подарували йому подарунок після голосування на згадку про рідну Тернопільщину.

Поділитися
Статті від партнерів сайту

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я