Два роки тому український співак Віктор Павлік приголомшив новиною про розлучення зі своєю третьою дружиною після 25 років шлюбу.

Причиною стало нове кохання, вдвічі молодша Катерина Реп’яхова, йдеться у “Світському житті“. Декілька років роман співаку вдавалося приховувати, поки таємне не стало явним:

“Якесь концертне агентство зателефонувало з черговим концертом, Катя надіслала райдер, а в ньому вказано, що поселення – ми разом в одному номері. Це і стало на другий день сенсацією. Складний крок, діти, онуки, я доросла людина. Я розумів це все, але Катя правильно каже – у кохання нема меж”, – пригадав Павлік.

Катерина додала, що вони наважилася розповісти про їхні стосунки, аби не ширилися чутки про молоду коханку.

Катерина з 10 років була фанаткою Павліка, не пропускала жодного концерту. А одного разу на концерті в Миколаєві Віктор Франкович поклав око на прихильницю з величезним букетом та запискою, у якій Катерина подякувала йому за те, що він є.

Павліка це розчулило, що вона сама приїхала з Києва. Артист зізнається, що відчув відповідальність, запропонував дівчині дати грошей або поїсти разом. Віктор Франкович розповів, що спочатку побачив у Реп’яховій споріднену душу, а потім вже наступило й кохання.

Поділитися
Статті від партнерів сайту

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я