Танцюристка з Тернополя Марія Борисяк разом з подругою-українкою Владою виступили на талант-шоу зі своєю новою танцювальною родиною Lee Academy. Розповідь дівчат про війну в Україні та постановка під пісню Тіни Кароль і Юлії Саніної «Вільна» до сліз зворушили глядачів і журі.

Відео на своїй сторінці у фейсбуці оприлюднила мама Марії – хореографиня Любов Гриневич-Борисяк.

Ось така у нас молодь – наполеглива,свідома, творча, розумна і дуже сильна… Більшість володіє кількома мовами. Марічка та Влада приїхали в Австралію, нікого там не знаючи. Обидві в стресі, з недолікованими травмами. І через 2 місяці вийшли на велику сцену брати участь у мега-шоу. Пишаюсь вами, мої дорогі бусінки. І не втомлююсь дякувати усім меценатами, благодійникам, добрим людям в Австралії, які  допомагають щодня! – написала Любов-Гриневич Борисяк.

Марія з дитинства займалася танцями. Після закінчення школи дівчина вступила до Київської академії естрадного і циркового мистецтва. Через війну в Україні виїхала в Австралію, де продовжує розвивати свій танцювальний талант.

На сцені шоу дівчата представили танець, який супроводжувався піснею Тіни Кароль та Юлі Саніної «Я вільна».

Ми українці і ми вільні, – потужно сказала Влада.

Дівчата виконали рухливу програму спочатку просто як дует, а потім за підтримки ансамблю австралійських танцюристів.

Фото з сайту 7news.com.au

Під час виступу позаду них на екрані майорів український прапор. Наприкінці номеру Влада та Марія обійняли своїх колег і плакали від радості, чекаючи відповіді суддів.

Фото з сайту 7news.com.au

Суддя Кейт Річі сказала виконавцям, що це “було неймовірно красиво, і я думаю, ніхто з нас не може уявити, яка боротьба привела вас сюди на сцену цього вечора”.

Дівчата пройшли до наступного туру, тож ми слідкуватимемо за їхніми успіхами у шоу.

Відео зі сторінки Любові Гриневич-Борисяк

Фото з сайту 7news.com.au 

Поділитися
Статті від партнерів сайту

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я