Вітаємо уроженця Борщіва Тернопільської області Ігоря Поважного випускника Національної музичної академії, а нині соліста Національної капели України із званням лауреата 2 ступеню на престижному Міжнародному вокальному конкурсі Пам’яті Мусліма Магомаєва який пройшов у Трускавці.
Основне завдання конкурсу вибрати універсального співака, який однаково добре виконує і оперні партії і естрадні пісні. До конкурсу були допущені тільки професійні співаки з вокальним освітою.
Усі учасники пройшли попередній сліпий відбір за аудіо. На фінальний відбір у Трускавець запрошені виконавці, що набрали найбільшу кількість балів на сліпому відборі.
Цікаво, що у фінал конкурсу пройшла також дружина Ігоря Анастасія Поважна – магістр Київської Національної музичної академії. Нагадаю, що під час відбору фіналістів журі чуло лише виконання конкурсанта і не знало його особистих даних. Тому те, що у фінал конкурсу увійшло подружжя ,було, в першу чергу, здивування для журі.
Крім того Анастасія та Ігор Поважні здобули ще ряд спеціальних призів від партнерів:
– Сертифікат на поїздку до Угорщини для участі у фестивалі національних культур від заступника Голови Товариства україно-угорської дружби Інеси Блозовської
– Сертифікат на запис радіопередачі з виконавцем на Емігрантському радіо від ведучої Людмили Чечель.
– Спеціальний приз – три сертифікати на відпочинок на двох у готелі «Едем» від видання «Київ Дипломатичний»
– Інтерв’ю в журналі «Жінка», що входить до видавничої групи «Високий замок» у рубриці «Він та Вона»
– Призи глядацьких симпатій – сертифікат на відпочинок на дві особи на уїк-енд Готельно-курортний комплекс «Карпати» за версією онлайн голосування глядачів.
Усі витрати виконавця, окрім дороги, взяв на себе оргкомітет.
Вступні внески в Конкурсі відсутні.
Конкурс став також дипломатичною мультикультурною платформою для співробітництва.
На конкурс завітала Надзвичайний та Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Ельміра Ахундова.
Поділитися
Статті від партнерів сайту

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я