18 грудня на СТБ телеглядачі побачили те, чого так довго чекали! Перша українська Холостячка Ксенія Мішина зробила свій вибір у фіналі романтичного реаліті. Від кого ж – бізнесмена Олексія Тригубенко або автора студії «Квартал 95» Олександра Еллерт – дівчина прийняла кільце і сказала заповітне “так”? Але перш ніж визначитися, з ким продовжити будувати стосунки далі, Ксенія вирушила на останні побачення в рамках проекту.

Льоша здивував Ксенію екстремальним дозвіллям. Він продемонстрував холостячці небезпечний драфт, а після запропонував разом здійнятися під куполом цирку. У свою чергу Саша в цей відповідальний день вирішив побороти страх висоти і разом з Ксюшею піднятися в небо на парапланах. А потім – провести час за романтичною вечерею.

Крім яскравих вражень від проведеного часу разом, чоловіків і саму Ксенію чекало непросте випробування. Ведучий Григорій Решетник запропонував їм подивитися відео з взаємними претензіями одне одніому. Природно, без емоцій не обійшлося.

Признання Олексія Тригубенко

«Я мріяв і не вірив, що така дівчина, як ти, може коли-небудь бути так близько. Часом я думаю, що це сон. Але коли розумію, що це реальність, – відчуваю себе по-справжньому щасливим. Камери – не моя історія. Тому на початку проекту відчував себе не в своїй тарілці і хотів піти. Але твоя краса, посмішка, дзвінкий сміх не давали опускати руки. Ти єдина, хто змушує мене забути про роботу і здійснювати божевільні вчинки. Ти перетворюєш мене в того Льошу, який готовий на все заради кохання. Найголовніше, що я зрозумів: я хочу все життя бути з тобою. І навіть якщо б я був безсмертним, я б пожертвував цим, щоб бути поруч. Я люблю тебе і хочу, щоб ти розділила зі мною моє життя. Ксюша, ти приймеш це кільце? »

Признання Олександра Еллерт

«Улюблений», «кохана», – всі ці слова люди говорять завдяки любові. Але цікаво, де живе любов? Все навколо твердять, що любов не знає кордонів. А у серця є чіткі межі. Як вона, така безмежна, уміщається в маленькому серці? Може, вона не в серці живе? Може, тоді в голові? Але там живуть думки, які заважають любові. Думаю, любов не стала б жити з такими гучними сусідами. Тоді, може, вона живе там, високо, де зірки? Мені здається, там для неї ідеальне місце, де космос і Всесвіт. Я впевнений, що саме Всесвіт давала мені знаки зробити крок і прийти на проект. Я хочу наш з тобою космос, нашу нескінченність, наш Всесвіт, нашу сім’ю. Я дуже сильно тебе люблю і хочу, щоб ти стала моєю дружиною! Ти вийдеш за мене заміж?”

Зваживши всі «за» і «проти», провівши з чоловіками незабутній час разом, Холостячка Ксенія Мішина прийняла фінальне рішення.

Серце підказало рішення: переможцем шоу «Холостячка» став Олександр Еллерт – саме його вибрала Ксенія Мішина в фіналі реаліті. Відповісти взаємністю Олексію Тригубенко вона не змогла.

«Саш, мені складно уявити наше життя. Незважаючи на твою легкість і безтурботність, мені з тобою буває важко. Я зараз тобі скажу чесно: я боюся, що ти не будеш виконувати свої обіцянки. Я боюся конфліктів, що ти не зможеш мені до кінця відкритися і довіритися. Я дуже довго думала над нашими з тобою відносинами. І ти знаєш, я можу придумати тисячі причин, чому нам не судилося бути з тобою разом. Але поки ти міркував, де живе любов, я точно зрозуміла, де зараз знаходиться моя. Вона зараз поряд зі мною і дуже хвилюється. Я тебе теж люблю, і так, я згодна », – прийняла пропозицію Ксенія Мішина.

«Так багато суперечок про те, яким повинен бути мій вибір. Серце або розум, досвід минулого або сміливість і надії на майбутнє, страхи або довіру – вирішувати тільки мені, – написала Ксенія Мішина в Інстаграм в день фіналу шоу «Холостячка». – Я не боюся жити, не боюся любити, не боюся довіряти. З кожним днем ​​мені хочеться все сильніше і яскравіше відчувати смак життя, відчувати ніби під пальцем не рельєф. Мене не лякає шорсткість або невідомість, адже це і є унікальність. Головний висновок, який мені подарувала доля на цьому проекті: не потрібно шукати того, хто зробить тебе щасливим, того, хто може компенсувати відсутню. Потрібно бути наповненим і самодостатньою, і тоді ти зможеш повною мірою насолодитися партнером, побачивши в ньому те, що не може розглядати ніхто інший ».

Поділитися
Статті від партнерів сайту

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я