Сьогодні «Зе Інтерв’юер» випускає довгоочікуваний епізод з Олександром Еллертом – переможцем самого рейтингового проекту на українському телебаченні за 2020 рік – «Холостячка».

У відвертому інтерв’ю Еллерт розповів про кардинальні зміни в житті після проекту, зізнався, коли відчув любов до української «холостячки», чи були певні сцени тільки для шоу, а також чи з’явиться «Холостячка» Ксенія Мішина на YouTube. Чи правда, що знакове побачення в пустелі тривало всю ніч? Чому Еллерт був упевнений, що Мішина вибере його? Дружать діти Еллерта і Мішиної? Про парне тату? Через що Еллерт не познайомить Ксенію з батьками? Чому Олександру довелося працювати зварником точкового зварювання?

Яким було перше місце, куди сходили Олександр з Ксенією після закінчення періоду нерозголошення?

Супермаркет! Ми разом зайшли в супермаркет! Так, нас впізнавали, природно. Ксю так точно, та й мене, не дивлячись на те, що маска-капюшон. Все одно прилітало «Вам так іде син!» (Сміється). Тому так, ми зайшли відразу в супермаркет. Раніше їздили на різних ліфтах, ходили в різні магазини «ти – туди, я – сюди». Чи не світилися ніде, тому що не можна було – відразу фоткати. А тут ми зайшли в супермаркет і з задоволенням разом, як сім’я, могли собі дозволити стояти в одній черзі і вибирати одні продукти. Але говорили, звичайно, «ах, вітаємо, вітаємо».

Як син Мішиної Платон прийняв Еллерта?

З Платоном ми познайомилися в рамках проекту – одна з зйомок була з дитиною. Ксю була з сином, це було в Карпатах, і вона привозила малого. Він активний, з усіма відразу познайомився. Там був посил, що це не мама вибирає собі чоловіка, а друзі. Правильний посил. Малому було цікаво, це була посадка дерев, квадроцикли, купа пацанів, які приділяють йому увагу. Там ми з ним і познайомилися. А потім, вже коли проект закінчився, Ксю, мабуть, поговорила з сином, сказала йому, мовляв, як ти дивишся на те, що Саша буде жити з нами? Платон зрадів, задоволений, щасливий: «Клас, Саня!» Я там просто розірвав його на квадроциклах, ми ганяли швидше за всіх. І я йому, скажімо так, сподобався. Про гучному побаченні в пустелі в рамках проекту «Холостяк»: Це переломний момент взагалі для всіх – для мене, для Ксю, в принципі для «Холостячки». Сексу в наметі не було. І в рамках проекту не було. Не буду брехати, там у нас відбулася та розмова, яка на багато вплинула. До того моменту я точно визначився і зрозумів, що мені потрібно.

Чи з’явиться Ксенія Мішина на YouTube?

Я думаю зараз про формат для Ксенії. Поки що на YouTube її не було, і головне, що їй це цікаво. Вона хотіла б спробувати рухатися в цьому напрямку, тому я підбираю якісь прикольні формати. Тому що в своїх ролях вона така стримана, а насправді Ксю дуже кайфово, вміє дуріти. І ось мені хочеться щось таке, щоб вона показала себе іншу на YouTube.

Поділитися
Статті від партнерів сайту

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я