Поліція міста Дубай заарештувала групу молодих дівчат за те, що вони позували повністю оголеними на балконі готелю Dubai Marina. Серед них 11 українок – з Києва, Жашкова, Запоріжжя, пише Обозреватель

Видання Mirror пише, що затримані, які працюють аніматорами, тревел-блогерами, інфлюенсерами, адміністраторами готелів, а також просто мами знімалися в рекламному ролику на замовлення одного з місцевих жителів (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки). Правоохоронні органи назвали таку поведінку жінок розпусною, тому затримали їх.

“3 квітня поліція Дубаю затримала групу осіб у зв’язку із порушенням норм суспільної моралі. За попередньою інформацією, серед затриманих – одинадцять громадянок України”, – розповіли ВВС News Україна у МЗС.

Там додали, що українське консульство в Дубаї взаємодіє із місцевими правоохоронцями для забезпечення дотримання прав українок та з’ясування усіх обставин цієї справи.

6 квітня український консул має відвідати затриманих.

Порушницям загрожує до шести місяців ув’язнення і штраф у розмірі п’ять тисяч дирхамів (близько 37 850 тисяч гривень).

Також відомо, що серед 40 затриманих дівчат була дочка російського мільйонера і колишнього банкіра Національного корпоративного банку Максима Вороніна Аліна. В мережі оприлюднили скріни її листувань, які підтверджують, що дівчина займалася не зовсім статусною професією.

Оголені дівчата позують на балконі.
Оголені дівчата позують на балконі готелю.
Фото однієї із заарештованих дівчат.
Дівчат заарештували, звинувативши їх у розпусті.
Знімок однієї із заарештованих дівчат.
Кадр однієї із заарештованих дівчат.
Модель, яка позувала оголеною на балконі.
Переписка Аліни Вороніної.

Поділитися
Статті від партнерів сайту

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я